om momo utveckling

färdigheter

det finns saker som är viktiga att kunna, sen finns det saker som är livsviktiga att kunna. men det finns även saker som man inte alls behöver kunna.

92

Nytänkande

80

Fingertoppskänsla

10

Slav för traditioner

90

Lyhördhet

75

Flexibilitet

3

Avsaknad av humor

- verktyget som inte används är värdelöst -

Mauri Liebendörfer Webbdesigner, Grafiker, Videoproducent

Den företagsekonomiska waldorfsjälen med erfarenhet av både reklambyrå och pedagogisk utveckling som sjunger från hjärtat med salladsbesticken i högsta hugg. Jag formger, skapar, letar, väljer och polerar. Jag frågar, lyssnar, funderar, känner och gör gärna annorlunda. Allt för att ni skall få det ni behöver men kanske inte visste att ni ville ha. Låt oss skapa underverk

Varför momou?

Ordet är en sammansättning av grundaren Mauri Liebendörfers franska smeknamn momo och U som i utveckling, utmaning, underverk, uppmuntran eller något annat spännande ord på u. Företagets namn är momo utveckling.

Momou handlar om er och era varumärkens liv i den digitala och analoga världen.

Stämmer känslan av er hemsida, grafiska profil eller närvaro i sociala medier överens med hur ni vill att varumärket skall framstå?

Vi tror på att allt ständigt kan göras bättre, på ett mer optimalt och relevant sätt. Med den inställningen tar vi oss an era uppdrag och gör vad som går för att utföra underverk.

fakta

870904-0433

momo utveckling
c/o Mauri Liebendörfer
Stormgatan 6
21120 Malmö

Företaget är godkänt för F-skatt

hjälp oss hjälpa er

för att vi ska kunna ge ett så utförligt förslag som möjligt, beskriv dina behov så återkommer vi med offert

Mauriom